Trailerudlejning

Hvis du har prøvet at skulle flytte, på større indkøb eller andet, må du med stor sandsynlighed have haft brug for en form for flyttetrailer. Dog er det måske ikke sådan, at du ofte har behov for en trailer, hvorfor en investering i trailer ikke kan svare sig. Her kommer leje af trailer ind i billedet, da det er en særdeles god måde, hvorpå du kan få en trailer til rådighed, uden at du behøver at købe en ny trailer.

Lejeperioden vil primært afhænge af nedenstående kriterier:

  1. Hvor lang tid du skal bruge traileren?
  2. Hvor lang tid udlejningsfirmaet tillader dig at have traileren?

Derfor kan det være en fordel at finde et firma, der tillader dig at have traileren i den periode, du skal bruge den. Det er nemlig ikke en fordel at være begrænset i projektet, fordi du måske ikke har traileren til rådighed i den nødvendige mængde af tid. Derfor er det også vigtigt at få aftalt en lejeperiode og en pris for trailerudlejning.

Hvad afhænger pris på trailerudlejning af?

Herfor kan det også være en fordel at være opmærksom på det, der er afgørende for, hvilken pris du kan få på din trailerleje. Det er muligt at få særdeles billig trailerudlejning, og prisen afhænger af flere forskellige parametre:

  • Hvor lang tid du skal benytte traileren?
  • Hvilken type af trailer du ender med at leje?
  • Hvor du vælger at leje din trailer?

Det er tre af de parametre, der har mest indflydelse på prisen, og det er derfor også noget, du bør vælge med omhu. Ved at vælge med omhu skaber du de bedst mulige forudsætninger for at kunne leje en trailer til den bedst mulige pris. Uanset hvor lang tid du vælger at leje traileren, vil det være ganske væsentligt, at du får afleveret traileren til tiden. Afleverer du ikke traileren tilbage i tide, kan du blive pålagt en hel del gebyrer, mens du også kan risikere at skulle betale leje for endnu et døgn, hvilket kan siges at være unødvendige omkostninger. Det er gældende i Aarhus, Aalborg, Esbjerg, Kolding og Hjørring såvel som andre steder i landet.

Hvordan finder jeg den rette trailer?

Det er dog ikke omkostningerne, der skal styre det hele ved valg af trailerudlejning. Det er også vigtigt, at du finder en trailer, der passer til den opgave, der skal løses. Du bør dog først være indforstået med, at du i forhold til størrelsen på traileren er begrænset af bilens trækkraft samt dine bemyndigelser på kørekortet. Med almindeligt kategori B kørekort må du køre med en trailer med maksimal vægt på 750 kg, mens bilens, trailerens og godsets samlede vægt ikke må overstige 3500 kg. Skal dette overstiges, skal du tage trailerkørekort.

Derfor er det vigtigt, at du er opmærksom på trailerens totalvægt og sikrer dig, at den ikke overstiger en vægt, du har bemyndigelse til at manøvrere rundt med i trafikken. Herudover skal du være opmærksom på størrelsen, da den helst skal stemme overens med det, der skal være i traileren.

Skriv et svar