Derfor bør butikker overveje et lagerhotel

Gode placeringer til butikker er ufattelig dyre, så en af de letteste måder at spare på, samtidig med at du udnytter mulighederne for en god placering, er ved at have et ekstern lager. For hvis du benytter dine baglokaler i din butik som lager, betaler du helt sikkert langt flere penge, end du behøver at gøre.

Om du behøver de decideret lager et blot et depotrum til erhverv kommer helt an på dit behov. Men hvis du en butik på en gågade i Hjørring, Aalborg, Aarhus, Kolding, Esbjerg eller Odense er det værd at overveje et lagerhotel i stedet for.

Blandt fordele ved et lagerhotel kan nævnes:

  • Øget fleksibilitet.
  • Bl.a. ingen bindingsperiode på mange lagerrum.
  • Nemt at op- og nedgradere.
  • Ofte mulighed for at få sendt produkter direkte til adressen.

Det smarte er især vigtigt, hvis du en dag ikke har mulighed for at være på dit lager. Så kan du få nogle andre til at modtage det. Så du er faktisk bedre stillet, end hvis du havde dit eget varelager, for hvis du ikke var hjemme eller havde nogle ansatte på job, ville der ikke være noget at gøre. På et lagerhotel vil der ofte være personale, der kan tage mod det.

Mindre lokale = færre penge

Udover ansatte så bruger du mange penge på din husleje. Så du bør skære helt ned til, hvad du helt præcis behøver. Du skal have nogle produkter i butikken og et lille lager, hvis du f.eks. sælger tøj. Men ofte behøver dette lager ikke være særlig stort, da du her kan benytte et lagerhotel i stedet for.

Det er stort set altid en billig løsning i forhold til at finde et lager selv. Deres pris er god, fordi de kun arbejder med det, hvor du ville skulle opbygge et helt varelager selv fra bunden af. Hvis du har en lille butik, vil det ikke være realistisk at gøre, for du vil ende med at bruge alt for meget tid og penge på det.

En mindre butik betyder ofte, at du faktisk får en højere indtjening, hvilket kan virke mærkeligt. Men hvis du benytter store dele af din butik til varelager, så er det en kæmpe udgift, som du ikke får noget ud af. Her er du bedre stillet med et lagerrum, hvor du kan have alle dine produkter.

Det er altid vigtigt at tænke i indtjening, da det er en af grundene til, at du åbnede en butik. Prøv at gå efter mindre butikker. Med et fælles lager ville du kunne åbne flere steder, da du sparer en stor lokation væk. Prøv i stedet for at have flere små lokationer og se, hvordan det går.

For de fleste butikker er der mange penge at spare, når du benytter muligheden for et lagerhotel. Men du skal altid regne på, hvad der er bedst for din økonomi. Men det er værd at overveje, så du får en stabil og fleksibel butik.

Normale lagerlokaler

Er du mere til normale lagerlokaler kan du se et udvalg af ledige lagerlokaler i Hjørring hos Escot A/S. Escot får løbende nye lagerlokaler i Hjørring, men også i andre byer som Aalborg, Randers, Aarhus mm.

Skriv et svar