Opbevaring i garage og skur kræver sine forbehold

Det er ikke helt unormalt, at hjemmet stille og roligt bliver fyldt op med flere og flere ting. Nips, dekorationer, møbler og andre genstande finder vej ind i boligen, og der bliver så småt mindre og mindre plads. Det kan være helt kvælende, og derfor vælger mange også at rydde ud i boligen, før det bliver for meget. En populær løsning er at opmagasinere sine ting i et depotrum. Andre vælger den nemmere løsning og anvender i stedet garagen eller skuret til opbevaring af møbler og andre ejendele.

Der er flere fordele ved at anvende garage og skur frem for depotrum i større byer. For det første er det oftest nemmere for personer, der bor i mindre byer, at anvende garagen, fordi depotrummene ligger længere væk. Derudover er det en billigere løsning, da du slipper for at skulle betale for at opmagasinere dine ting. Selvom det kan være en mere praktisk løsning, så er der dog også visse forhold, du bør være opmærksom på.

Vær opmærksom på temperatur og luftfugtighed

Når du vælger at opbevare dine ejendele eller møbler i din garage eller dit skur, så skal du på forhånd huske at tjekke op på både temperaturen og luftfugtigheden. Det ses nemlig ofte, at garager og skure med alderen bliver utætte, og herefter kan kold vind og regnvand i ny og næ trænge ind. Dette kan være skadeligt for dine ejendele eller møbler. Du risikerer nemlig, at fugtigheden stiger, hvilket kan resultere i skimmelsvamp og råd i træ. Hvis dine møbler er lavet i træ, risikerer du, at disse bliver beskadiget uden chancer for reparation.

Det samme gælder også for tøj. Hvis du opbevarer tøj i flyttekasser i garagen eller skuret, så bør du pakke dette forsvarligt ind. Ellers risikerer du, at dette bliver jordslået. Og når først øjet er jordslået, så kan det blive utroligt svært at gøre det helt rent igen samt at fjerne den ubehagelige lugt. Sørg derfor for at pakke det ind i plasticposer uden huller i. Hvis du er i tvivl, så kan du med fordel pakke tøjet ind i flere poser.

Fugten kan også komme nedefra. Er der fliser i indkørslen som fortsætter ind i garagen, og er der ikke lavet en fugtspærre mod jorden kan der trække fugt op nede fra. Pas på hvis det er tilfældet. Bestil eventuelt fliser hos
https://www.fc-beton.dk/

Opmagasinering frem for opbevaring i garagen

Et alternativ til opbevaring i garagen eller skuret er opmagasinering i et depotrum. Selvom det kan virke upraktisk at vælge et depotrum frem for eget skur, så er dog flere gode fordele ved dette. Du får nemlig:

  • Masser af plads til både møbler, ejendele, flyttekasser, tøj og meget mere.
  • Et sikkert og overvåget opbevaringsrum til dine ejendele, så du kan være sikker på, at dine genstande er i sikre hænder.
  • Et tæt og tempereret depotrum, der holder dine møbler og dit tøj fra at lide skade, som det ellers ville kunne i et utæt skur eller en garage med temperaturudsving.

Opmagasinering er især en praktisk løsning, hvis du bor i det jyske. Her findes nemlig gode opbevaringsmuligheder i større byer som Aarhus, Aalborg, Kolding, Hjørring og Esbjerg. Så kan du være sikker på, at du aldrig er langt fra et depotrum.

Planlægning af arbejdet med lægning af fliser, kan eventuelt ske ved at benytte en online kalender.

Skriv et svar