Få mest ud af dine flyttekasser

Det er generelt set sådan, at folk ender med ikke at have nok flyttekasser, når de skal flytte. Dine ting fylder nemlig mere, end du sådan lige regner med, når du prøver at estimere hvor mange flyttekasser, du skal bruge til din flytning.

Derfor er det altid en god idé at købe flere flyttekasser, end du tror du skal bruge. Der er dog nogle forskellige ting, du kan gøre, så du får mest muligt ud af dine flyttekasser, og så du sørger for at være på forskud, når du skal til at pakke dit hjem ned.

Begynd at pakke i rigtig god tid

Det er en god idé at starte med at pakke dine flyttekasser i så god tid som muligt. Det betyder, at du kan begynde så småt at pakke nogle af de ting ned, som du ikke bruger hver dag, så du på den måde ikke har en ligeså stor byrde, når din flyttedag kommer.

På den måde får du også en bedre fornemmelse for, hvor mange flyttekasser, du har behov for, og hvor meget plads det rent faktisk tager i de mange flyttekasser, når du pakker dem. Du kan købe flyttekasser i forskellige størrelser, blandt andet senior og junior. De store af slagsen er særligt gode til at pakke ting som tøj i, men der findes faktisk også særlige flyttekasser, der er lavet til tøj, så det kan hænge på bøjle under flytningen.

Pas på at dine flyttekasser ikke bliver for tunge

Det er også en god idé at være varsom med hvor mange tunge ting, du fylder i den enkelte flyttekasse. Hvis du tømmer hele køkkenskabet ned i en flyttekasse, så vil den blive alt for tung og dermed være umulig for dig eller dine flyttemænd at bære.

Det er derfor vigtigt, at du sørger for kun at pakke nogle få tunge ting i hver flyttekasse og så supplere med nogle lettere ting ovenpå. Det er vigtigt, at du altid har de tunge ting nederst i kasserne.

Når du pakker ting som tallerkener og glas i flyttekasser, er det også vigtigt, at du beskytter dem med enten avispapir eller bølgepap, eller måske endda vikler hviskestykker rundt om, så du mindsker risikoen for, at de går i stykker.

Genbrug dine flyttekasser

Slutteligt er det vigtigt at sige, at selvom du kan finde nogle rigtig gode og billige flyttekasser, som du også vil se de professionelle bruge, så er det lidt ærgerligt, hvis du kun får dem brugt en gang.

Derfor er det altid en god idé at genbruge dine flyttekasser, så du får noget ud af dine penge. Flyttekasser har nemlig mange anvendelsesmuligheder, og du kan blandt andet leje et opbevaringsrum ude i byen, hvis du bor i Aalborg, Hjørring eller Kolding eller nogle af de andre store byer i landet, og her kan du opmagasinere de af dine ting, som du ikke har behov for at have i hjemmet, men som du ikke er klar til at skille dig af med endnu.

Ny type flytning

Flytning med en Flyttebox er flytning som du ikke har prøvet det før. Men Flytteboxen har du masser af tid til at pakke dine ting ned. Du kan flytte tingene ud i Flytteboxen i takt med at de er pakket, og på flyttedagen bliver Flytteboxen flyttet til din nye adresse, hvor du også kan pakke ud og flytte ind i et tempo der passer dig og resten af familien.

Skriv et svar